#Talk2Cleo is a guerilla and freestyle bilingual independent podcast. Everything goes except for politics and sports. The conversations are about people, their dreams, thoughts, wishes, fears and the dare to share. #ACTIONOVERBS You can find #Talk2Cleo on iTunes, Stitcher, YouTube and any other podcast platform out there. Based in The Netherlands the conversations are mostly recorded via Skype. Guests or guests suggestions are always welcome. Simply fill out the contact form or contact via social media: @Talk2Cleo

Robbert vertelt over hoe hij op jonge leeftijd verslaafd en verstrikt raakte in een wereld van drugs, drank, geweld, gevangenissen en afkickklinieken.

Hij is al sinds 2002 clean.

Zijn grootste motivator was de geboorte van zijn dochter, echter het is aan zijn onvoorstelbare innerlijke kracht te danken dat hij niet alleen clean is gebleven, maar ook zijn levenservaringen gebruikt om anderen te helpen die momenteel worstelen met verslaving.

Een bijzonder mooi open gesprek en respect voor een man die meer dan 20 jaar ellende wist om te zetten in positieve energie.

 

 

 

Direct download: Robbert_____.mp3
Category:general -- posted at: 10:18pm CEST